محرومیت زدایی و برچیدن نگاه از بالا به پایین از ویژگی های شخصیتی
ایسنا/مرکزی معاون امور مجلس رییس جمهور گفت: محرومیت زدایی و برچیدن نگاه از بالا به پایین از ویژگی های شخصیتی معمار انقلاب بود.
سیدمحمد حسینی عصر روز یکشنبه ۱۴ خردادماه ۱۴۰۲ در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره) که در مسجد جامع شهدای روستای مصرقان از توابع بخش خرقان شهرستان زرندیه برگزار شده بود، اظهار کرد: همه ساله رهبر معظم انقلاب ویژگی های شخصیتی امام راحل را تبیین میکنند و این ویژگی های تاثیرگذار چراغ راه ما در پاسداشت انقلاب و ارزش های آن است.
وی بیان کرد: رفتار، گفتار، خط فکری و مکتب امام راحل، امروز فراروی ماست و اگر بخواهیم عزتمند و سربلند در انقلابی که امام پایه گذاری کرد حرکت کنیم باید رهنمودهای معمار کبیر انقلاب را سرلوحه خویش قرار دهیم.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب به عنوان خلف صالح امام پرچمدار خط فکری بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: امام خمینی (ره) به تعبیر رهبری یک حقیقت همیشه زنده است چرا که حکومتی را تشکیل داد که بر مبنای مکتب اهل بیت علیه السلام بوده است.
معاون رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه امام راحل با اقتدار نهضتی را با پشتوانه مردم تشکیل داد و این دلدادگی ملت با امام همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: شجاعت و رشادت امام در قیام ۱۵ خرداد با سخنرانی ایشان در محکومیت رژیم طاغوت نشان از ایمان راسخ ایشان به خدا داشت و غیر از خدا از هیچ کسی هراسی به دل نداشت. چنین شخصیتی کشور را مانند کشتی طوفان زده به ساحل امن هدایت کرد.
وی گفت: امام خود را خدمتگزار و خادم مردم میدانست و همه مسئولان نیز به تاسی از امام باید خود را خادم مردم که پشتوانه نظام هستند بدانند. محرومیت زدایی و برچیدن نگاه از بالا به پایین از ویژگی های شخصیتی معمار انقلاب بود. با پیروزی انقلاب اسلامی امام فرمان تشکیل جهاد سازندگی را داد تا چهره محرومیت از روستاها و نقاط کمتر برخوردار برچیده شود.
او در ادامه گفت: پیروزی در هشت سال دفاع مقدس نتیجه تبعیت از مکتب امام و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بود و قطعا پیروزی در جنگ هشت ساله
با معادلات عادی محقق نمی شد. باید ارزش های آن دوران سراسر افتخار توسط پیشکسوتان عرصه ایثار و شهادت به خوبی به نسل جوان تبیین شود.
حسینی گفت: تعرض به تمامیت ارضی کشور در نقاط مختلف نتیجه خیانت های رژیم پهلوی است اما در جنگ هشت ساله ایران رزمندگان ما با تبعیت از ولایت فقیه در برابر رژیم بعث عراق ایستادگی کرد و اجازه نداد حتی یک وجب از خاک کشور به تصرف دشمن درآید. آنها از تمامیت ارضی کشور دفاع کردند و این پاسخی به افرادی است که شعار ملی گرایی سر می دهند. در اغتشاشات اخیر نیز عده ای شعار تجزیه طلبی سر دادند و کاملا وابسته به بیگانگان بودند، آنها هیچگاه دلسوز ملت و کشور نیستند.
وی با بیان اینکه روحیه شهادت طلبی ملت ایران ثمره تاسی به ایمان و صلابت امام راحل است، گفت: امام به وعده الهی باور قلبی داشت و وقتی خرمشهر آزاد شد فرمودند که خرمشهر را خدا آزاد کرد که نشان از اعتقاد، ایمان و اخلاص بنیانگذار انقلاب دارد. امام در مسیر انقلاب بن بستی نمی دید چرا که در راس کشور ولی فقیه قرار دارد و اجازه نخواهد داد که زورگویان و ستمگران بر مردم حکومت کنند.
معاون رییسجمهور تصریح کرد: با وجود همه دشمنی ها و به راه انداختن جنگ شناختی، ترکیبی، اقتصادی و رسانهای از سوی دشمن، اما تدبیر حکیمانه و هوشمندانه رهبری معظم انقلاب که شاگرد امام راحل است این توطئهها نقش بر آب می شود.
وی خواستار مرور دیدگاههای امام راحل در سیاست داخلی و خارجی و در علم، تعلیم ، تربیت، پیشرفت کشور، خدمت به مردم و … شد، گفت: در دیدگاه امام سوءاستفاده و تلاش برای حفظ منافع شخصی، ویژه خواری و رانت پذیرفتنی نیست و به تاسی از مکتب امام و رهبری روحیه فساد ستیزی در دولت سیزدهم حکمفرماست و ویژگی ساده زیستی دولت موجب دلگرمی مردم و تقویت اعتماد عمومی در کشور شده است.
حسینی تصریح کرد: روحیه جهادی و مدیریت انقلابی مهمترین ویژگی دولت است و با این روحیه می توان مشکلات کشور را برطرف کرد. تلاش رییس جمهور با درایت و تدبیر و مشورت پذیری با نخبگان و فعالان سیاسی و اقتصادی موجب شده که بسیاری از موانع از پیش روی کشور برداشته شود.
وی با اشاره به ناچیز بودن رشد اقتصادی کشور در دهه گذشته گفت:انباشته شدن مشکلات کنونی کشور نتیجه پایین بودن رشد اقتصادی و افزایش نرخ تورم در دهه گذشته بوده است اما دولت تلاش میکند تا مشکلات کاهش یابد و درآمد کشور روز به روز افزایش پیدا کند.
معاون رییس جمهور به تعاملات اخیر ایران با کشورهای همسایه در حوزه سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: در گذشته حتی با وجود مشترکات فرهنگی و تاریخی با بسیاری از کشورهای همسایه نظیر کشور تاجیکستان تعاملی وجود نداشت اما خوشبختانه روابط ایران با این کشورها تقویت شده که آثار و تبعات اقتصادی و سیاسی خوبی برای ایران خواهد داشت. نباید اجازه داد که عده ای فضای یاس و ناامیدی در کشور ایجاد کنند و شرایط را تیره و تار نشان دهند.
وی به ظرفیت بالای صنعتی و کشاورزی استان مرکزی به ویژه شهرستان زرندیه اشاره کرد و گفت: باید موانع رشد تولید برداشته شود و اجازه نداد که در مسیر تولید سنگ اندازی شود. باید کمک کرد در عین اشتغالزایی و درآمدزایی فضای صادرات و ارزآوری برای کشور هموار شود.
حسینی بیان کرد: بسیاری از کشورهای دنیا آمادگی خرید کالا و محصولات ایران در حوزه صنعتی و کشاورزی و حتی دانش بنیان را دارند و باید از این فضایی که دولت در حوزه سیاست خارجی در قالب یک فرصت ایجاد کرده به نحو مطلوب استفاده کرد. نباید امید کاذب در کشور ایجاد کرد و اقدامات دولت بیانگر آن است که امید واقعی ایجاد شده و هم اکنون اجرای پروژه های بزرگ و پیشران در حوزه صنعت، کشاورزی، نفت، گاز، پتروشیمی، معادن، پالایشگاه و … در دستور کار دولت قرار دارد.
وی گفت: اگر ایران یک درصد جمعیت دنیا را داراست اما معادن کشور معادل هفت درصد ظرفیت دنیاست و باید آستین همت را بالا زد و همه احساس مسئولیت کنند و با مشارکت بخش دولتی و خصوصی از این پتانسیل ها به نحو مطلوب استفاده کرد و اجازه نداد سنگ اندازی در مسیر تولید و اقتصاد کشور صورت بگیرد. کاهش بروکراسی اداری و ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری در داخل کشور و دعوت از ایرانیان خارج از کشور برای رونق کسب و کار بسیاری از مشکلات اقتصادی را برطرف خواهد کرد.
وی به استعداد و ظرفیت بالای ایران در حوزه های گوناگون اشاره کرد و گفت: باید با بکارگیری ظرفیت نیروی انسانی نخبه و توانمند در سایه همدلی و هم افزایی اجازه نداد در کشور اختلاف و انشقاق ایجاد شود.
منبع خبر: خبر گزاری ایسنا