تقدیر از برترین طرح های کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق محروم

دومین «رویداد جایزه امیر» با تقدیر و تجلیل از داوطلبان جوان، جریان ساز و تاثیرگذار در حوزه‌ کاهش آسیب های اجتماعی، برگزار شد.


به گزارش ایسنا، همزمان با سالروز پرواز جهادگر شهید امیرمحمد اژدری؛ دومین سال جشنواره جایزه امیر با هدف تقدیر از جوانان جهادگر و فعالان گمنام حوزه آسیب های اجتماعی با حضور پیشکسوتان جهادگر و تنی چند از مسئولین برگزار شد.


این مراسم با قرائت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی با اجرای گروه ناشنوایان آغاز و در ادامه کلیپی از اقدامات و تلاش سال گذشته جشنواره جایزه امیر به نمایش گذاشته شد.


در ادامه این مراسم یاسین غروی -از فرزندان بهشت امام رضا(ع)- در خصوص کیفیت زندگی انسان ها بر مبنای آرامش، برابری و به دور از ظلم، خشم، جنگ و تبعیض صحبت کرد. 


وی بیان کرد: خداوند جهان را برای همه ما با فراوانی آفریده و اجازه پیشرفت داده است. ما در قبال هم مسولیت داریم، خداوند اختیار و توانایی به ما داده است که یاریگر یکدیگر باشیم. 


در ادامه فائزه مهرورز -دبیر دومین جشنواره امیر- ضمن خوش آمدگویی به مهمانان مراسم طی سخنانی با اشاره به جمله‌ای ماندگار از شهید امیرمحمد اژدری عنوان کرد: دستانی که کمک می‌کنند، از لبانی که ذکر خدا را می‌گویند نزد پروردگار عالم مقرب تر هستند.


وی با بیان اینکه ۴۵۰ فعال اجتماعی طرح‌های خود را برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به دبیرخانه این رویداد ارائه کردند، گفت: سه طرح به عنوان برترین طرح مورد تقدیر قرار گرفتند که برترین طرح انجام شده، طرح محسن قربانی است.


تقدیر از برترین طرح‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم


در بخش دیگری از مراسم در خصوص محسن قربانی یکی از پزشکان فعال در مناطق محروم کلیپی پخش شد که نشان می‌داد او در مناطق محروم سیستان دچار سانحه رانندگی شده بودند. او اهل تهران است چند سال پیش برای گذراندن طرح پزشکی عازم سیستان و بلوچستان شده بودند که با مشاهده کمبود پزشک در آنجا آستین همت را بالا زده و ترجیح دادند در آنجا به خدمت بپردازد حادثه باعث آسیب نخاعی او شد و نبود بیمارستان مجهز آسیب را ماندگار کرد.


وی در این مراسم طی سخنانی گفت: سیستان و بلوچستان بزرگترین استان کشور است، در این استان اقدامات فراوانی می شود انجام داد آب‌رسانی، راه سازی، بهداشت و درمان نیاز این استان است، امید که سیستان و بلوچستان خودکفا شود و از ثروت ملی همه منتفع شوند و نیاز به خیر و نیکوکار نداشته باشند.


قربانی بیان کرد: چشم‌انداز من برای سیستان و بلوچستان اندکی از علاقه اینجانب به آن منطقه کم نمی‌کند چراکه در این استان مردمانی بسیار نجیب و شریف در شرایط آب و هوای نامناسب زندگی می کنند.


در بخش دیگری از مراسم حاتم شرار -خواننده و نوازنده- با اجرای قطعه هاتف و پس از آن گروه عیاران به سرپرستی مصطفی واحد به اجرا پرداختند.


در حاشیه این مراسم ویدا معزمی یکی از معلولان کم شنوا نیز نقشی از تمثال شهید امیر محمد اژدری را با سیاه قلم نقاشی و در پایان مراسم به مادر شهید اهداء کردند.


در بخش دیگری از مراسم با حضور پیشکسوتان جهادی و تنی چند از مسئولین از خانواده شهید امیر محمد اژدری، شهید اسماعیل احمدی، داوران و برگزیدگان جشنواره تقدیر و تجلیل به عمل آمد.


شهید امیر محمد اژدری جهادگری فعال بودند که در مسیر کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم سیستان و بلوچستان و بوشهر، به شهادت رسیدند و شهید اسماعیل احمدی نیز جهادگر آسمانی در سانحه سقوط بالگرد حامل وزیر ورزش درگذشتند. ایشان مسئول گروه جهادی منتظران خورشید بودند که در سال‌های گذشته به همراه نیروهای جهادی خدماتی بسیار به مردم مناطق محروم ارائه کرده بودند.


در بخش داوران و فعالان برگزیده این جشنواره از اکبر رجبی مدیرعامل و موسس جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها، سید محمد حسن داوودی مدیرعامل و موسس مدارس کودکان کار، یوسف اصلانی مدیرعامل و موسس خیریه بهشت امام رضا(ع)، علی خواجوی مدیرعامل بنیاد جهادی مهر الرضا و علیرضا آتشک مدیرعامل شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه، تقدیر و تجلیل صورت گرفت.


در بخش طرح های برگزیده جشنواره به ترتیب از طرح فرزانه سادات میرصادقی، مربی کودکان بدسرپرست، رضا بیات فعال توانمندسازی روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان و سعید یوسفی مسئول شبکه سازی و توانمندسازی گروه های مردمی تقدیر و تجلیل شد.


جایزه ویژه جشنواره نیز به محسن قربانی از پزشکان فعال در مناطق محروم اهداء شد. 

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

بیشتر بخوانیم بورس خرید نهال کجاست؟ نکات خرید نهال چیست؟
بیشتر بخوانیم راهنمای خرید نهال

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید